Tüm ürünlerde %35’e yakın indirimleri kaçırmayın ! 18 Yıldır Sağlık ve Güzellik İçin Üretiyoruz
CANLI DESTEK HATTI
CANLI DESTEK HATTI 0850 307 16 87
7 TAKTİKLE 7 YAŞ GENÇLEŞİN!

[vc_row equal_height=”yes” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column width=”3/4″][woodmart_title align=”left” tag=”h2″ woodmart_css_id=”5f159d4032b95″ title=”Bu basit ve pratik öneriler sayesinde yalnızca daha genç görünmekle kalmayacak aynı zamanda daha genç hissedeceksiniz.” title_width=”100″][woodmart_title size=”small” color=”primary” align=”left” style=”bordered” tag=”h3″ woodmart_css_id=”5f159c4918206″ title=”Yaşlanma Karşıtı Beslenme” title_width=”100″][vc_column_text text_larger=”no”]7 yaş daha genç görünmek için cilt bakımından daha fazlası gerek. Dışarıdan uyguladıklarınız kadar neyle beslendiğiniz de bir o kadar önemli. Haftalık alışveriş listenize aşağıdaki yiyecekleri ekleyin ve gelecek yıllara meydan okuyan genç bir cilde sahip olun.

  1. Kırışıklıklar için sarı biber: Biber yalnızca yemeklere lezzet katmakla kalmaz aynı zamanda cildinize de iyi gelir. Sarı biber, cilde zararlı serbest radikalleri durduran C vitamini bakımından oldukça zengindir.
  2. Sarkan cilde yumurta: Yapılan araştırmalar yumurtada bulunan yağsız proteinlerin cildin sarkmasını önlemek adına cilt dokularını dolduran ve protein zengini bağlayıcı dokular olan kolajen üretimi sağladığını gösteriyor.
  3. Hasar görmüş cilde tam arpa: Tam arpa, cildi güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruyan selenyum minerali bakımından oldukça zengindir.
  4. Lekeler için somon: Somon balığı ciltte leke ve sivilce oluşumuna neden olan enflamasyonu yatıştırmaya yardımcı omega-3 yağ asitleri bakımından oldukça zengindir. Somon balığı aynı zamanda kendisine pembemsi rengini veren astaksantin isimli kimyasalı içerir. Bu kimyasal, cildinizde aynı etkiyi yaratarak genç bir görünüm kazanmanızı sağlayabilir.

[/vc_column_text][woodmart_title size=”small” color=”primary” align=”left” style=”bordered” tag=”h3″ woodmart_css_id=”5f159d7fce817″ title=”Dinlendirici Bir Uyku” title_width=”100″][woodmart_gallery images=”3584″ view=”grid” spacing=”30″ horizontal_align=”center” vertical_align=”middle” on_click=”none” columns=”1″ lightbox=”yes” img_size=”full” lazy_loading=”yes”][vc_column_text text_larger=”no”]Yanlış uyku alışkanlıkları yalnızca yorgunluğa ve buna bağlı huysuzluğa yol açmakla kalmaz aynı zamanda erken kırışıklıklara ve ağrılara neden olabilir. İşte yaşlanma etkilerini tersine çevirebilmeniz için doğru uyku alışkanlıklarını edinebilmenin yolları…

5. Yastığınızın konumunu değiştirin: Yaşlanma karşıtı uykunun sırrı sırtüstü uyumaktır. Sırtüstü yatmak aynı zamanda yerçekiminin diyaframı aşağıya çekmesini sağlayarak reflünün verdiği rahatsızlığı azaltır ve göğüs kafesinizi genişleterek daha derin nefes alabilmenizi sağlar. Sırtüstü yatmaya alışmak ilk başta zor gelebilir fakat dizlerinizin ve boynunuzun altına birer yastık yerleştirerek daha hızlı ve kolay alışabilirsiniz. Ayrıca reflü oluşumunu önlemek için yatağınızın başını birkaç kitapla kaldırabilirsiniz.

6. Uyku rutini: Bu sizi şaşırtabilir fakat uyku saatlerinizin tutarlılığı kaç saat uyuduğunuzdan daha önemli. Tutarlı bir uyku rutini sürdürdüğünüzde uykunun belirli evrelerinde vücudunuz bazı hormonlar salgılıyor. Düzenli uyku uyumadığınız zaman bu hormonların salgılanması duruyor ve her bir biyolojik evrede aksamalar meydana geliyor. Hormon salgılamadaki bu bozukluksa kan dolaşımınızda enflamatuar maddelerin artmasına neden oluyor. Aynı enflamatuar maddeler hücresel seviyede cildinize zarar veriyor ve erken yaşlanmaya neden oluyor. Bir uyku düzeni oluşturun ve ona uymaya özen gösterin. İster hafta içi ister hafta sonu olsun, her gece yatağa aynı saatte girmeye ve sabahları aynı saatte uyanmaya çalışın.

Her gün aynı saatte uyanmak için çalar saatinizi ve alarmı kurduğunuz telefonu yatağınızdan uzak bir yere koyun. Telefondan veya dijital çalar saatten gelen ışık ve ayrıca odada bir saat olduğunu bilmek uyumanızı zorlaştırır. Saatinizi koridora veya yan odaya koyun. Bu, bilinçaltınıza, vaktinde kalkacağınızın garantisini verir. Hem de bilinçaltınızı rahatsız etmeden. Ayrıca telefonu veya saati uzağa koymak, erteleme tuşuna basmanızı da engeller!

7. Yatmadan önce hareket edin: Doktorlar yıllardır yatmadan önce yapılan her tür fiziksel aktivitenin iyi bir uykuyu engelleyebileceğini anlatıyor. Ancak, yapılan son araştırmalar yatma vaktinden önce yapılan egzersizin rahatlamanıza ve yatışmanıza yardımcı olabileceğini gösteriyor. Yatmadan önce yapılan orta seviyeli egzersiz aynı zamanda vücut ısınızı düşürmeye yardımcı olarak daha hızlı uykuya dalmanızı sağlar. Koskocaman bir egzersiz programı uygulamanıza gerek yok. Basit esneme egzersizleri veya şınav pozisyonunda durmak gibi egzersizler uykudan önce çok fazla enerji harcamadan kalp atış hızınızı yavaşça arttırmanın iyi bir yolu. Sabahları kendinizi daha iyi dinlenmiş ve daha formda hissederek uyanacaksınız. Böylece hem sağlığınızı hem de genç görüntünüzü koruyacaksınız.[/vc_column_text][woodmart_title size=”small” color=”primary” align=”left” style=”bordered” tag=”h3″ woodmart_css_id=”5f159f1f326f8″ title=”Yaşlanma Karşıtı Besin Takviyesi” title_width=”100″][woodmart_gallery images=”3585″ view=”grid” spacing=”30″ horizontal_align=”center” vertical_align=”middle” on_click=”none” columns=”1″ lightbox=”yes” img_size=”full” lazy_loading=”yes”][vc_column_text text_larger=”no”]Sarkan cildinizle sadece piknogenol (pycnogenol) isimli takviyeyi alarak ameliyat olmadan başa çıkabilirsiniz. Nasıl mı işe yarıyor? Vücudumuzda üretilen başlıca maddelerden hyalüronik asit, ciltteki nemi muhafaza ederek cildin sıkı ve kırışıksız kalmasını sağlıyor. Çam ağacı kabuğundan üretilen piknogenolün, hyalüronik asit üretimini sağlayan enzim seviyesini yüzde 44’e kadar arttırdığı kanıtlandı. Bu da, 12 haftalık piknogenol kullanımı sonrası daha esnek, pürüzsüz bir cilt ve ince çizgilerde azalma göreceğiniz anlamına geliyor.[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]Yazar: Dr. Mehmet Öz

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/10-taktikle-7-yas-genclesin-22928330[/vc_column_text][woodmart_title size=”medium” color=”primary” align=”left” style=”underlined” woodmart_css_id=”5f15a077d5f8d” title=”Yaşlanma Karşıtı Seriyi Keşfedin!” title_width=”100″][woodmart_products layout=”carousel” spacing=”20″ items_per_page=”4″ taxonomies=”67″ slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”yes” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”yes” scroll_carousel_init=”no”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ woodmart_text_align=”center” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_sticky_column=”true” parallax_scroll=”no” mobile_reset_margin=”no” tablet_reset_margin=”no”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][vc_separator][social_buttons type=”follow” size=”small” style=”simple” form=”circle”][/vc_column][/vc_row]

ANINDA GERGİNLEŞTİRİCİ
Multi Lifting
90 saniyede gerginleştirici etki sağlamaya yardımcı olur. Ciltteki kırışıklıkların azaltılmasına ve cildinizin nemli olmasına yardımcı olur.
ÜRÜNÜ İNCELE
CİLT BAKIM
Haftanın Ürünleri
Haftanın en çok satılan Salkom ürünlerini inceleyin
Özel Fırsatlardan ve kampanyalardan Haberdar Olmak İçin E-Bültenimize Kayıt Olun
Subscribe For Latest Updates
We'll send you the best business news and informed analysis on what matters the most to you.
ANASAYFA İNDİRİM ÇOK SATAN SİPARİŞ HATTI